Maneres i terminis d'enviament dins d'Espanya (Canàries, Ceuta i Melilla no inclòs).

Els productes s'envien a l'adreça d'enviament que ens hagis indicat en la comanda.

En el cas de realitzar una comanda de diversos articles amb diferents disponibilitats, el termini per a l'expedició tindrà en compte el lliurament prevista més llarga.

En casos excepcionals, comgas.es es reservarà el dret a desglossar la comanda, enviant els articles disponibles i deixant pendent d'un segon enviament, els articles no disponibles. En aquest supòsit, el segon enviament es realitza sense cap cost addicional.

En el supòsit que necessiti el lliurament de la mercaderia amb caràcter urgent, Comgas SA no disposa d'aquest servei, peri si ho desitja pot contactar amb un operador de transport urgent i la mercaderia s'enviarà a ports deguts. (En aquest cas, COMGAS, NO ACCEPTARÀ CAP RECLAMACIÓ ocasionada per el seu TRANSPORT) Aquesta modalitat d'enviament no té costos de transport associats.

En el cas que el client detecta algun problema en el moment del lliurament de la seva comanda (embalatge espatllat, productes que faltaven o deteriorats) ha d'indicar per escrit a l'albarà de lliurament de transportista, i contactar per telèfon amb el centre d'atenció a l' client (937547910) dins de les primeres 24 hores següents a la recepció.

No s'admetrà cap devolució d'article danyat, així com reclamació d'article que falta, si no ha estat comunicat dins el termini establert. Recollida al nostre magatzem de Comgas: Si ho desitja pot recollir la seva comanda al nostre magatzem a Premià de Mar (Barcelona).

Tindràs disponible la teva comanda al nostre magatzem de l'endemà de l'expedició des del nostre magatzem central. Per a la recollida de la comanda, haurà de presentar DNI o document d'identitat